Sider

fredag 6. april 2012

NEWLY BAKED: KNEKKEBRØD

Verdens beste, nybakte knekkebrød til frokost! Mer hytte, ferie og påskekos blir det ikke. Disse stod klar til meg da jeg ankom hytten, mamma hadde bakt og lagt dem i fine bokser. Veldig nam, og veldig sunt!

Oppskrift til ca 20 stykker:
200 g solsikkekjerner
50 gram gresskarkjerner
70 gram sesamfrø
70 gram linfrø
2,25 dl havrekli
2 ss fiberhusk
1 ts salt
5 1/2 dl vann

Stekeovn: 150 c (varmluft)
Bland alt i en bolle og smør massen utover to stekebrett m/bakepapir. Stek dem først 20 min. Ta dem deretter ut og skjær i antall ønskede deler (men bare slik at de kan knekkes etter ferdig stekt). Løft bakepapiret med rutene på over på en rist og stek videre i 25 minutter. Avkjøl, knekk, spis.

Min favoritt: Med laks og majones eller brie og blåbær.
Bon appétit!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

fintsagt.