Sider

onsdag 9. januar 2013

FOOD LAB






Før jul møtte jeg Cesilie i den nord-østlige, kunstneriske delen av London. Jeg tok undergrunnen til Islington/Highbury og spaserte nedover hovedgaten til vi møttes. Nedover gaten søkte vi etter det perfekte sted for vin og hygge. Vi gikk oss vill inn på et privat lite galleri hvor vi fikk nøye omvisning og forklaring til alle de ulike kunstverken. På vei ut tente eieren en sigarett og pekte i retning hvor hans favorittcafe lå.

Gjennom noen kryss og ned en lang gate lå det. Food Lab. Navnet tilsa lite, men stedet var oh so good. Se for deg du kommer inn i en italiensk stue, hvor en stor familie spiser, drikker og musikken spiller 50-tallet fra høytalerene. Vi bestilte store oliven, nybakt foccacia brød og marmelade av honning ekstrakter. Vi drakk vin og når klokken nærmet seg midnatt spurte vi: When do you close? Never, rullet latteren fra den vakre italienske kvinnelige kokken og blunket. Og så ble det sent, i Islington. Og da vi spaserte hjemover var det så kaldt at det luktet jul av Londons gater.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

fintsagt.